Subscribe via RSS Feed

Video Sharifah Zohra Jabeen minta maaf

Video Sharifah Zohra Jabeen minta maaf

Isu ‘Listen’ nampaknya tiba di penghujung kontroversi apabila Sharifah Zohra Jabeen, pengerusi Suara Wanita 1Malaysia telah minta maaf kepada Universiti Utara Malaysia dan seluruh pelajar Malaysia.

Walau bagaimanapun dalam video press release tersebut, beliau pada mulanya berkata beliau memaafkan pelajar yang dalam video part 4 (Miss Bawani) dan individu-individu serta kumpulan-kumpulan termasuklah parti politik yang melemparkan kata-kata keras. Beliau berkata sensasi ini dibuat bertujuan untuk menjatuhkan reputasi beliau dan NGO beliau iaitu SW1M.

Sharifah Zohra Jabeen minta maaf

Beliau kesal apabila UUM terlibat dengan isu terkenaan.

Sharifah Zohra Jabeen juga mengkritik fenomena listen listen listen ini dibuat dengan sengaja tiada fakta yang kukuh, yang menyerang beliau sendiri serta akibat fenomena listen juga, pelajar-pelajar di seluruh Malaysia dimanupulasi.

Video Sharifah Zohra Jabeen minta maaf

Beliau memberitahui bahawa orang awam hanya mengetahui sebahagian daripada seluruh cerita. Beliau menyeru orang awam memahami forum berkenaan secara keseluruhan dengan menonton part 1 sehingga part 4.

Penjelasan Video Sharifah Zohra Jabeen minta maaf amatlah jelas, ‘let’s stop the hatreds’, bagi kami merupakan sebuah video respond yang positif.

Category: Facebook, Politics